Beretning om det ved Amtmand Siemens fra Byrmont forbedrede kartoffelbrænderies Indførelse i Danmark. - Collin, J. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning om det ved Amtmand Siemens fra Byrmont forbedrede kartoffelbrænderies Indførelse i Danmark.