Beretning om den nye franske Hørberednings-Maskine opfunden af Hr. Christian, Directeur ved Conservatoire des Arts et Metiers i Paris. - Drewsen, Joh. Chr. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning om den nye franske Hørberednings-Maskine opfunden af Hr. Christian, Directeur ved Conservatoire des Arts et Metiers i Paris.