Fragmenter af Breve, skrevne paa en Reise, der i Aaret 1816 foretoges i Engeland af en Tydsker. - Drewsen, Joh. Chr. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Fragmenter af Breve, skrevne paa en Reise, der i Aaret 1816 foretoges i Engeland af en Tydsker.