Betragtninger over Landbrug, som Indtægtskilde, sammenlignet med anden Bedrift. - Beyer, Moritz (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Betragtninger over Landbrug, som Indtægtskilde, sammenlignet med anden Bedrift.