Gjenmæle i Anledning af nogle imod Undertegnede stilede landoeconomiske Betragtninger, indrykkede i 7de Binds 3die Hefte. - Dalgas, C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Gjenmæle i Anledning af nogle imod Undertegnede stilede landoeconomiske Betragtninger, indrykkede i 7de Binds 3die Hefte.