Undersøgelser over Eegnens Betydning her i Landet som Kvælstofkilde for Kulturplanterne. - Tuxen, C. F. A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Undersøgelser over Eegnens Betydning her i Landet som Kvælstofkilde for Kulturplanterne.