Oversigt over de i 1887 indløbne Forespørgsler angaaend Sygdomme hos Kulturplanter. - Kostrup, E. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Oversigt over de i 1887 indløbne Forespørgsler angaaend Sygdomme hos Kulturplanter.