24de Beretning.Betaling af sød Mælk i Fællesmejerier) efter Forskjel i pCt. Fløde. (Differensberegning). - Fjord, N. J. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
24de Beretning.Betaling af sød Mælk i Fællesmejerier) efter Forskjel i pCt. Fløde. (Differensberegning). Foredrag i det kgl. Landhusholdningsselskab den 2den November 1887