Om Smørudbyttets Afhængigbed af Flødens Surhed. Ultuna Mejeriskoles kemiske Laboratorium. - Sebelien, John (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Smørudbyttets Afhængigbed af Flødens Surhed. Ultuna Mejeriskoles kemiske Laboratorium.