Grøntkulingens Udviklingnavnlig i Englandog dens mulige Betydning for det danske Landbrug. - Hansen, N. A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Grøntkulingens Udviklingnavnlig i Englandog dens mulige Betydning for det danske Landbrug.