Arealets Størrelse i Danmark og dets Benyttelse i Aaret 1881. Foredrag i det kgl. Landhuskoldingsselskab. - Gad, M. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Arealets Størrelse i Danmark og dets Benyttelse i Aaret 1881. Foredrag i det kgl. Landhuskoldingsselskab.