Kulsyrens Bearbejdelse og Bladenes Bygning i deres Forhold til Lyset. Ved Laboratorieassistent. - Johannsen, W. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Kulsyrens Bearbejdelse og Bladenes Bygning i deres Forhold til Lyset. Ved Laboratorieassistent.