Nogle nyere Erfaringer angaaende Kartoffelsygen og dens Bekæmpelse.(Foredrag i det kgl. danske Landhusholdningsselskab - Rostrup, E. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Nogle nyere Erfaringer angaaende Kartoffelsygen og dens Bekæmpelse.(Foredrag i det kgl. danske Landhusholdningsselskab