Hvilken Betydning for Danmark har dets Indførselsret af levende Kvæg i Storbritanien? Fremstilling til Udenrigsministeriet - Sponneck, F. W. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Hvilken Betydning for Danmark har dets Indførselsret af levende Kvæg i Storbritanien?