Vejrforholdene i Landbrugsaaret 1882—83: fra 1ste Oktober 1882 til 30te September 1883. - Willaume-Jantzen, V. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Vejrforholdene i Landbrugsaaret 1882—83: fra 1ste Oktober 1882 til 30te September 1883.