Udstillingen af Kjødkvæg og fedt Slagtekvæg ved den 15de danske Landmandsforsamling. - Fenger, R. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Udstillingen af Kjødkvæg og fedt Slagtekvæg ved den 15de danske Landmandsforsamling.