Forsøg med Foderplanter og forskj ellige Frøblandinger til én- og fleraarige Græsmarker. - Nielsen, P. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Forsøg med Foderplanter og forskj ellige Frøblandinger til én- og fleraarige Græsmarker.