En ny Magnesia-Kilde og Magnesias Betydning for Udnyttelsen af Latringjødning. - Schleppegrell, V. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
En ny Magnesia-Kilde og Magnesias Betydning for Udnyttelsen af Latringjødning.