Én platform til dokumentation, analyse og præcisionslandbrug på tværs af maskinbrands - Mikkelsen, B. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2025)
Én platform til dokumentation, analyse og præcisionslandbrug på tværs af maskinbrands