DEN DANSKE FØDEVAREKLYNGE VOKSER SIG STÆRKERE I DET EUROPÆISKE INNOVATIONSSYSTEM - Olofsdotter, M. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2024)
DEN DANSKE FØDEVAREKLYNGE VOKSER SIG STÆRKERE I DET EUROPÆISKE INNOVATIONSSYSTEM