RUSLAND, UKRAINE OG KAZAKHSTAN:TRODS TØRKE OG DÅRLIG HØST ER DE FREMTIDENS KORNPRODUCENTER - Hansen, H. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2024)
RUSLAND, UKRAINE OG KAZAKHSTAN:TRODS TØRKE OG DÅRLIG HØST ER DE FREMTIDENS KORNPRODUCENTER