SEKRETARIATSTILPASNING I LANDBRUGETS ORGANISATIONER - EN BERETNING OM ANVENDELSE AF MASKINSTATIONSTANKEN - Bertelsen, P. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2024)
SEKRETARIATSTILPASNING I LANDBRUGETS ORGANISATIONER - EN BERETNING OM ANVENDELSE AF MASKINSTATIONSTANKEN