DANMARK I DET FORJÆETTEDE LAND. OM LANDBRUGETS INDTJENING OG ØKONOMIKONSULENTER EFTER MEDLEMSKABET AF EU - Krabbe, H. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2024)
DANMARK I DET FORJÆETTEDE LAND. OM LANDBRUGETS INDTJENING OG ØKONOMIKONSULENTER EFTER MEDLEMSKABET AF EU