Et landbrugserhverv uden STØTTE OG MED STOR INTERNATIONAL KONKURRENCEEVNE: Hvordan gør pelssektoren det? - Nielsen, T. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2024)
Et landbrugserhverv uden STØTTE OG MED STOR INTERNATIONAL KONKURRENCEEVNE: Hvordan gør pelssektoren det?