DANSKE FORBRUGERES HOLDNINGER TIL ANVENDELSE OG REDUKTION AF ANTIBIOTIKA I SVINEPRODUKTIONEN. - Denver, S.; Christensen, T.; Jensen, J. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2024)
DANSKE FORBRUGERES HOLDNINGER TIL ANVENDELSE OG REDUKTION AF ANTIBIOTIKA I SVINEPRODUKTIONEN.