Hvilke virksomheder skal drive udviklingen mod fl ere plantebaserede fødevarer i Danmark? - Hansen, H. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2024)
Hvilke virksomheder skal drive udviklingen mod fl ere plantebaserede fødevarer i Danmark?