Start med de lavthængende frugter – når eksporten af plantebaserede fødevarer skal øges. - Hansen, E. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2024)
Start med de lavthængende frugter – når eksporten af plantebaserede fødevarer skal øges.