Hvad vil en plantebaseret dansk landbrugsproduktion betyde for vores kostvaner og sundhed? - Parlesak, A.; Roos, N. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2024)
Hvad vil en plantebaseret dansk landbrugsproduktion betyde for vores kostvaner og sundhed?