Omstillingen til plantebaseret landbrug kræver indsigter fra samfundsvidenskab og humaniora. - Bjørn, M.; Blok, A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2024)
Omstillingen til plantebaseret landbrug kræver indsigter fra samfundsvidenskab og humaniora.