Agerbrugets Tilstand i Danmark for hundrede Aar siden sammenlignet med den nuværende. (Foredrag, den 3die Februar 1858.) - Jørgensen, B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Agerbrugets Tilstand i Danmark for hundrede Aar siden sammenlignet med den nuværende. (Foredrag, den 3die Februar 1858.)