Undersøgelse om, hvilke Hønseæg skulle vælges til at udruges og hvilke til at opbevares. - Becker, Postmester (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Undersøgelse om, hvilke Hønseæg skulle vælges til at udruges og hvilke til at opbevares.