Svar i Anledning af Hr . Pastor Petersens Tillæg til Sammes Afhandling om Aarsagerne til Fattigdom, indrykket i Landoec. Tid. 9 B. 3. hefte pag. 369 et feqv. - Rønne, Pastor (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Svar i Anledning af Hr . Pastor Petersens Tillæg til Sammes Afhandling om Aarsagerne til Fattigdom, indrykket i Landoec. Tid. 9 B. 3. hefte pag. 369 et feqv.