Statstilskud til Landbrugets Fremme i England og Wales, specielt til Husdyravlens Fremme. - Faber, Harald (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Statstilskud til Landbrugets Fremme i England og Wales, specielt til Husdyravlens Fremme.