Svineavlens nuværende Stilling og Fremtidsudsigter. Foredrag, d. 23. Februar 1916. - Mørkeberg, Peter Aug. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Svineavlens nuværende Stilling og Fremtidsudsigter. Foredrag, d. 23. Februar 1916.