Befolkningens Dragen fra Land til By. Forhandling i "The Royal Statistical Society". - Longstaff, Dr. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Befolkningens Dragen fra Land til By. Forhandling i "The Royal Statistical Society".