Geologisk-agronomiske Undersøgelser ved Lyngby Landboskole og Brede Ladegaard. Foredrag, d. 31te Januar 1894. - Rørdam, K. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Geologisk-agronomiske Undersøgelser ved Lyngby Landboskole og Brede Ladegaard. Foredrag, d. 31te Januar 1894.