Nogle Oplysninger om Forsendelsen af Landbrugsprodukter i 1896, 1897, 1898 og første Halvdel af 1899. - Schou, Rudolf (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Nogle Oplysninger om Forsendelsen af Landbrugsprodukter i 1896, 1897, 1898 og første Halvdel af 1899.