Nye Fremskridt i Arvelighedslæren —Nye Veje for Planteforædlingen. Foredrag, den 8. marts 1939. - Jørgensen, C. A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Nye Fremskridt i Arvelighedslæren —Nye Veje for Planteforædlingen. Foredrag, den 8. marts 1939.