Organisationen av jordbruksförsöksverksamheten och växtforädlingen i Sverige. Foredrag, den 20 marts 1939. - Nilsson-Leissner, G. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Organisationen av jordbruksförsöksverksamheten och växtforädlingen i Sverige. Foredrag, den 20 marts 1939.