Den praktiske udnyttelse i industri og husholdning af vor nuværende viden om vitaminer. Foredrag, efteråret 1938. - Gudjónsson, Sk. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Den praktiske udnyttelse i industri og husholdning af vor nuværende viden om vitaminer. Foredrag, efteråret 1938.