Yverbetændelse hos Kvæget fremkaldt af Streptokokker med særlig Henblik paa Bekæmpelsen. (Fortsat.) - Bendixen, H. C.; Livoni Hansen, P. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Yverbetændelse hos Kvæget fremkaldt af Streptokokker med særlig Henblik paa Bekæmpelsen. (Fortsat.)