Anmeldelse. Oversigt over Regnskabsresultaterne i De danske Kontrolforeninger 1938—39. - Krogsriis, C. A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Anmeldelse. Oversigt over Regnskabsresultaterne i De danske Kontrolforeninger 1938—39.