Arbejdsprøver med Vaskemaskiner, Vridemaskiner, Tørrecentrifuger og Tøjruller. - Jensen, Mary (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Arbejdsprøver med Vaskemaskiner, Vridemaskiner, Tørrecentrifuger og Tøjruller.