Landboungdommens Uddannelse og Erhvervelse af Lærebrev. Uddrag radioudsendelse. - Larsen Sørensen, S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Landboungdommens Uddannelse og Erhvervelse af Lærebrev. Uddrag radioudsendelse.