Landbrugsraadet. Træk fra dets Historie i Anledning af 25 Aars Jubilæet den 20. Juni 1944. - Rottensten, J. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Landbrugsraadet. Træk fra dets Historie i Anledning af 25 Aars Jubilæet den 20. Juni 1944.