Aktuelle Bygningsbetragtninger i Forbindelse med Landbrugets Rationalisering. - Jensen, Reinhold (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Aktuelle Bygningsbetragtninger i Forbindelse med Landbrugets Rationalisering.