Formaal og Fremgangsmaader i den landbrugsfaglige Undervisning. Foredrag, den 11. September 1946. - Larsen-Ledet, Arne (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Formaal og Fremgangsmaader i den landbrugsfaglige Undervisning. Foredrag, den 11. September 1946.