Om Fluernes hygiejniske Betydning og de nyere Metoder til Fluebekæmpelse. - Thomsen, Mathias (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Fluernes hygiejniske Betydning og de nyere Metoder til Fluebekæmpelse.