Varme, Ventilation og Fugtighedsmaalinger i norrlandske Landbrugsbygninger. - Agertoft, Kai (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Varme, Ventilation og Fugtighedsmaalinger i norrlandske Landbrugsbygninger.