Litteratur. Beretning om systematiske Undersøgelser af Lucernemarker i Jylland 1943—45. - Hessel Nielsen, V. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Litteratur. Beretning om systematiske Undersøgelser af Lucernemarker i Jylland 1943—45.